Makeover – gjerne det!

Noen ganger skulle jeg ønske at noen tok meg med på en eller annen overraskelsestur. En reise, en happening eller en makeover av ett eller annet slag. Noe som er planlagt helt uten at jeg vet noe om det, og som gir meg en opplevelse eller en forandring til det bedre. (Det betyr altså at jeg ikke ville sette spesielt stor pris på å bli lurt, sånn type “drite seg ut for publikum”-moro) Jeg har en mistanke om at mine omgivelser oppfatter meg som en som ønsker å ha full kontroll hele tiden. Men herved avslører jeg altså; overrask meg gjerne!

I dag tok jeg denne skjeen litt i egen hånd. For det er ingen tvil om at jeg trenger en aldri så liten fornyelse. Jeg går igjen i de samme klærne, skoene, frisyren, vanene… Jeg smelte til og kjøpte meg litt klær i dag. Dameklær. Ungene gjorde faktisk store øyne. Det tyder på at det var på tide, eller…?

Nye støvletter og ny bukse. Dameklær.

Vi har hatt en deilig første feriedag på hytta. Med unntak av byturen har vi stort sett gjort ingenting. Og det er vel det ferier er til for? Margrete har lekt litt med kameraet sitt og prøvde å lage “spøkelse gjennom rommet”-effekt:

Lukas og mamma på kjøkkenet - full fart i ryddingen

Nå skal en hel stabel av bøker forseres de nærmeste dagene. Kanskje vi gjør noe spennende i morgen. Eller kanskje ikke. Det får faktisk bare bli som det blir, her trekker vi pusten alle mann!

One thought on “Makeover – gjerne det!”

  1. Hei Grete,for et morsomt innlegg.Helt enig med deg,jeg kunne også tenkt meg en sånn make-over av noe slag ja.Herrlig at du skriver det så håper jeg at noen tar hintet 😉 Vi var på Malvik-senteret idag.Kjøpte hundeseng på dyrebutikken til Alfred idag.Og jeg kjøpte meg støvler.Ilse Jacobsen støvler. Kjempefine lange,brune,med snøring.Kjempefint senter.Skal ta bilder av fangsten imorra.Men Alfred ligger helst i stolen i gangen eller i soffan da.Ja,ja..men senga er fin den,kan også stå til pynt. Kos dere masse på hytta.Er Lukas frisk nå? Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published.