Her er skogen min

Den snøfrie skogen gikk over. Vi våknet til et lag nysnø som var isglasert på toppen. Alt var speilglatt, og nysnøen var helt sprø. Det kjentes ut som vi gikk på havreflarn. Men tur i skogen ble det likevel. Lukas lot seg ikke stoppe av glatt og sprøtt føre. Både rådyrspor og andre godsaker har han leita opp, og jeg tror sannelig han etter hvert er blitt litt sliten også.

Kom igjen, mamma – skogen venter!

Vi har sett det dryppe fra taket, og så har vi brent opp juletreet. Det siste panelet på uthuset er kappet av, nå er det klart til maling!

Nå ser jeg frem til å male ferdig, kanskje til påske?
Tobias hjelper til med juletrebrenning – vanskelig å få fyr

 

One thought on “Her er skogen min”

  1. Hei Grete,så flotte bilder du viser fra hytta,så fint dere har det der.Er litt misunnelig på det livet der ja.Ser ut som Lukas koser seg også.Regner med han blir god å sliten av sånne flotte turer i skog og mark ja.Ha en kjempefin helg.Klem fra Karin og Alfred

Leave a Reply

Your email address will not be published.