Velkommen hjem

Hvis du kommer på besøk til oss så kan du risikere en varm velkomst. Vi prøver jo å holde hunden noenlunde veloppdragen, så han får ikke løpe til døra når det ringer på.  Men så er det desto kjekkere når det kommer kjentfolk. Og ikke minst når for eksempel pappa kommer hjem fra jobb. Dette er en typisk Lukas-velkomst:

Ikke rart at jeg gleder meg til dette hver dag, vel? Jeg ønsker alle en fin uke – tenk nå har vi begynt på nummer 10 for i år!

One thought on “Velkommen hjem”

  1. Hei,måtte se det klippet flere ganger…Så koslig,for en velkomst.Skikkelig koslig ja,å snakk om å være glad for at pappa kommer hjem.Alfred er også sånn,veldig glad for at vi kommer.Skikkelig morro klipp det der ja.Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *