Livet på silkepute

.. eller en doring. Etter nok et legebesøk har jeg fått konstatert at halebeinet mitt er løst, og ute av stilling. Det vil si at legen kunne logre med halen min (au!) og at den svinger mot venstre. Jeg må belage meg på litt lenger helingstid enn først antatt (kanskje enda et halvt år) og jakten på en god sittepute ble intensivert. Hos Luhma Care fant jeg akkurat det jeg var ute etter, og en epost til dem ble besvart i løpet av åtte (!) minutter. To dager senere lå den i posten, og nå kan jeg sitte uten å grue meg så innmari til å reise meg opp igjen.

Min nye hverdagskompis. Det er trekk over hele ringen, altså!

Puta er med i bilen, på jobb og ved matbordet. Hunden har allerede prøveligget den (god, men litt liten) og jeg er strålende fornøyd. Tenk så lite det skal til for å bedre en trasig situasjon noen ganger.

3 thoughts on “Livet på silkepute”

  1. Hei Grete,men auda…det der hørtes ikke godt ut nei.Så bra at noen finner opp sånne ting. Håper den gjør hverdagen lettere for deg.God bedring til deg fra Alfred og meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *