Kabelvasestrukturering

Jeg hadde en plan. Nå er den satt ut i livet, og jeg må si jeg er ganske fornøyd 🙂

En malvase av kabler som vi ikke bør være bekjent av
Det begynner å bli struktur (vi måtte rydde etter andre også)
Spredte lys og miks av kabler i gamle dager
Ferdig patchet med nye farger

Nå skal det ikke være behov for å flytte mer på kabler i det rommet – i alle fall ikke så lenge vi har de samme kontorlokalene. Det ble en bra ukeavslutning, her er den glade arbeidsgjengen:

Tor og Martin trekker tråder
Einar og Tore holder oversikten

2 thoughts on “Kabelvasestrukturering”

  1. Hei,så flinke dere er da.Hadde satt meg rett ned av så masse ledninger jeg da,og bare latt de levd sitt eget liv.. Det er noen som har det sier jeg bare! Klapp på skuldra til dere ja. Klem fra to innesnødde sjeler (Karin og Alfred)

  2. Hei,syns headern din er flott jeg,trenger ikke forandre den nei. Ja Alfred er kjempefornøyd med all snøen.Han titter ut døra og spretter ut glad og fornøyd. Så kommer jeg etter litt mindre fornøyd. Men har aldri lengta sånn etter våren som nå…sukk… Hvor bliver du av??

Leave a Reply

Your email address will not be published.