Båthund

I hele fjor viste Lukas svært få tegn til å trives ved og i sjø og vann. Han liker riktignok å løpe i fjæra, men å bevege seg på flytebrygge og båt eller bade var han ikke spesielt interessert i. Telle folk, derimot – det er viktig. Så når mange går til og fra brygga, ut og inn av båten, da han bare. I dag greide han ikke å holde seg lenger, og hoppet ombord helt på egen labb. Bestefar hadde en omgang med mekking av ledninger i nye SanMar, og Lukas var interessert tilskuer.

Hjelpsom Lukas i motorrommet på båten

Kanskje en barriere er brutt, og kanskje det blir litt lettere for Lukas å ferdes på brygga nå når han har prøvd det selv? Vi håper på mange fine dager i påska og kanskje en skikkelig sjøtur. Satser på at redningsvesten fortsatt passer.

One thought on “Båthund”

  1. Hei Grete og Lukas,så fin han er og håper han trives med sjø og båtliv.Han er en skikkelig tøffing syns jeg.En nydelig liten kar. Ønsker dere alle en fin påske.Håper halebeinet er mye bedre. Vi blir bare hjemme i påska,Jon skal jobbe og vi skal feire litt bursdag også. Gleder oss til å ha noen fridager sammen med Alfred. Klem til deg fra Alfred og meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *