Vakkert våreventyr

Det er nytt liv på vei. Mamma og pappa har flere fuglekasser i trærne rundt Utsikten, og i én av dem er det montert et kamera. Det er alltid morsomt å høre om fuglene, kampen på boligmarkedet og hvem det er som til slutt vinner plass til sin lille familie. Denne gangen har en kjøttmeis flyttet inn i den overvåkede boligen, og det er hele ni egg som skal passes på, ruges og forhåpentligvis klekkes. Pappameisen er faktisk innom med mat til mor innmellom. Artig underholdning 🙂

En samvittighetsfull meisemor på reiret sitt
Med ni egg skulle det være mulighet for en bra søskenflokk
Olav kikker innom "Birdie TV"

One thought on “Vakkert våreventyr”

  1. Å, Æ å vil se! Det der hadde pappa skulla gjort. Husket vi tyde mange fuglekasser sammen en sommer. De bodde stort sett noen i dem alle sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.