Avgjort og halvgjort

Jeg bestemte meg fort og gæli for å male panelet. Det var virkelig alt for mørkt fra før. Og hvis jeg ikke blir fornøyd med fargevalget i første omgang, så er det mulig å gjøre det omatt med en annen farge. Mamma har jobbet som en helt et par dager, tusen millioner takk! Og sånn så det ut med halve spisestue/peiskrok-veggen malt:

Ble det ikke litt mer levelig med maling på panelet?

Dette blir omtrent akkurat sånn som jeg vil ha det. Og jeg teller dager mer enn noen gang – det er tjueén dager til overlevering av huset på Bjørnmyra, og i praksis betyr det et par uker til vi flytter inn. Juhu!

One thought on “Avgjort og halvgjort”

  1. Hei Grete,så flott.Jo det ser absolutt mer levelig ut ja. Stilig! Så flink mamma du har!! Ikke noe er som mamma sier jeg bare.Ønsker dere riktig god helg,klem fra Karin og ALfred

Leave a Reply

Your email address will not be published.