For siste gang

Det er en del ting som blir gjort for siste gang nå om dagen. Ikke at jeg har planer om å ikke gjøre de samme tingene. Men det går ubønnhørlig mot slutten på mine 19 år som innbygger i Malvik kommune og jeg har for eksempel betalt for renovasjon for siste gang. Og en del av turene jeg og Lukas bruker å gå har vi nok også gått for siste gang. En del ting er litt vemodig og andre ting like mye en lettelse. Nye regninger kommer sikkert like trofast på ny adresse.

Lukas og jeg må finne mange nye stier til korte og lange turer. Den korte varianten av kveldsturer har vi ofte gått i nærskogen – Bjørnmyratoppen, som jeg kaller den inni hodet mitt (jeg aner ikke hva den heter). Disse dagene har det vært en regnvåt opplevelse – men koselig likevel!

Kanskje siste tur på Bjørnmyratoppen?

One thought on “For siste gang”

  1. Neida, ikke nødvendigvis SISTE TUR til Bjørnmyratoppen (-som vi også kaller det der, innimellom Bjørnmyraskogen) ….. Junita vil gjerne ut å gå tur, og den kommende valpen vår trenger alltid litt sosial trening, så det er bare å sende en melding det!
    LYKKE TIL VIDERE med flyttinga!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *