Klart for trappkaffe

Det er noe helt spesielt med kaffe på trappa, spesielt om morgenen, men den kan selvsagt også nytes om ettermiddagen. Nå har vi fått på plass stoler og et lite bord på trappa, og har du lyst på trappkaffe, så er du hjertelig velkommen!

Her kan vi vel ta en kaffe?

Vil du heller ha te så skal du få det også, altså!

3 thoughts on “Klart for trappkaffe”

  1. Hei igjen Grete,så fint det er hos deg.Jeg syns du ordner å steller så fint og så er du en flink fotograf også. Hils Lukas da.Klem fra oss

  2. Det er så rart å se huset bare litt annerledes, etter at dere tok over. Ser kjempekoselig ut å sitte der, ja, med skinn og alt! 🙂 Tror dere har gjort et godt kjøp, jeg! Et flott hus i god stand. Hagen var så fin også. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.