Det fineste med høsten

… er den klare lufta, den som gjør at alt blir så tydelig. Selv om været er lunefullt, så er det noe utrolig fullkomment med denne årstiden. Kanskje at alt er så ferdig, men ennå ikke i forfall? Jeg har kjøpt noen lyngplanter, de er så fine og står ganske så lenge. Når himmelen er blå, da er det verdt å ta et øyeblikk ekstra og bare se på den, ikke sant?

Lukas nyter høstsolen på anneksverandaen

One thought on “Det fineste med høsten”

  1. Hei Grete og Lukas,nyyydelig bilde av voffsen din. Veldig arti motiv .Jeg har nettopp forstørret 2 bilder av Alfred.Et står i ramme i glasskapet mitt og ett er stooort og henger på veggen på kontoret til pappan.Du har utrolig mange flotte bilder av Lukas,har du hengt noen i ramme? Det må du gjøre,det er såå fint altså. Klem fra oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *