Charterfeber

Vi vil til Syden, vi. Det er vel på tide at vi tar en ferie igjen, sånn utenom turene på hytta. Det er klart at Solfang er paradiset vårt, og det stedet vi alltid vil komme tilbake til. Men én gang må vi ta oss litt sammen og forsyne oss av opplevelser litt utenfor Trøndelag også. Tvillingene har ikke vær med på langtur etter at vi kjørte tur/retur Venezia i 2006. Så da er det vel på tide? Vi får benytte sjansen mens de vil bli med oss også. Turen er bestilt til påskeferien, så det er bare å vente 207 dager! Men da har vi litt tid til å spare til lommepenger, i alle fall! (Ja – avbestillingsforsikring er tegnet, tenk om noen av oss skulle være rygghandicappet og ikke kan dra….)

Villas Santa Ana heter bungalow-komplekset der vi skal bo

Gutta har aldri vært i Syden, og alle andre drar jo til stadighet. Det får bli en passende siste før tenåring-ferie. Og så er det litt godt å tenke på sommervarme litt på forskudd til neste vår 😉

3 thoughts on “Charterfeber”

  1. Det er avbestillingsforsikring i den forsikringa vi har på jobb, trur eg? Dobbelsjekk uansett at den gjeld når det er planlagt operasjon, sjølv om du ikkje veit datoen enno. Elles høyrest det jo ut som ein strålande (doh) tur!

  2. @Magni
    Har trua på at det skal gå og at jeg er frisk som en fole innen den tid, men må nok være forberedt på å eventuelt tape min andel av depositum for reisen.

    Det er meningen at en sånn tur skal være strålende 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.