Shopping og helgevask

Høsten kom litt på orntli’ denne uka (selv om vi fikk en overraskende 20-gradersdag). Dermed oppsto på nytt ønsket om å fornye dundynene våre. Løsningen ble å handle på nett, og med deilig, nytt flanellstrekk på nye (og ikke minst tette) dundyner gleder jeg meg til å krype til køys i kveld! Jeg handlet på Hansen & Dysvik som har en utmerket nettbutikk med god service og gode varer. Nydusja hund, nyvaska hus og nytt på senga – nå kan helgen komme!

Lukas har allerede inntatt flanellsenga

Hmmmja, det må nok innrømmes at Lukas på en måte har funnet seg til rette i senga. Som regel varmer han opp litt før vi legger oss. Og når han er sikker på at alle har gått til ro, så kryper han ned i buret sitt. Kanskje jeg er litt for blauthjerta, og kanskje hunden er en smule bortskjemt. Men han er nå liksom minstemann, da. Og en minstemann er jo et familiemedlem. Man nekter ikke minstemenner å krype opp i senga, vettu.

Jeg er ikke akkurat kjent for å være en ivrig shopper (tror jeg?)  men jeg liker egentlig veldig godt å få tak i det jeg synes mangler. Både klær, sko, interiør og nødvendigheter er jo kjekt å fornye innimellom. Nå for tiden er det et slit bare å komme seg gjennom melk og brød-handleturer, så netthandel er en veldig god løsning for en del saker og ting som ellers ville krevd en rutinert og topptrent shopper. Og så blir det selvfølgelig mulig å få tak i sånt som ikke er å oppdrive i trønderske nærbutikker. Jeg venter på en veldig spennende pakke, skal vise frem når den kommer!

Sov godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *