Knipsekassa

Husker du knipsekassene? Nå kan du spille på nett og oppleve gleden igjen! (Det er ganske lett å bli småhekta her, gitt!)

I kjelleren på Utsikten er det en sånn knipsekasse, som i gamle dager fantes over alt – på butikker, kafeer og ikke minst på ferger. Jeg husker godt lykkefølelsen da jeg fikk noen kroner å spille for. Jeg husker hvor sikker jeg var på å treffe sjutallet (eller titallet) hver gang. Og jeg husker skuffelsen da jeg som regel tapte alt. Men nå kan vi spille og spille og spille, vi kan til og med justere hvor lett eller vanskelig det skal være å vinne! (Det visste vi ikke noe om den gangen…)

Sondre prøver lykken i 2003 – greit å stå på krakk!

Vi blir nok ikke verken rikere eller fattigere av akkurat denne spillingen. En bolle fylt med kronestykker av eldre årgang er alt som omsettes. Men moro er det! Og det er selvsagt pappa som har stått for denne ervervelsen også 🙂

Konsentrert fireåring, her skal det knipses!
Tro om det ble gevinst her...?

 

2 thoughts on “Knipsekassa”

  1. Hei Grete,ja det var en idyllisk plass,men den er nok bare til leie.Vi kunne risikert å ikke fått leid mer når vi har fiksa og ordna og fylt huset med møbler.Men det var en fin drøm så leng den varte… Vi har lett i 4 timer etter en cairn terrier valp idag.Den sprang utav døra og borte var den.Kom til rette hos Falken,da Jon kjørte nedover,lenge etter det var blitt mørkt. Der lå den i buret og sov. Hadde nok ikke fått sovet inatt om den ikke var kommet til rette.Den ble nemlig sist rett ved veien før Bjørndalsbrua.Og der er det TRAFIKK. Men den ble funnet. Ja det kronespillet glemmer jeg aldri. Husker jeg pleide vinne litt på den maskina der. Klem fra oss

Leave a Reply

Your email address will not be published.