Rappen avslutter sesongen

Så var tiden kommet for vinteropplag igjen. Rappen startet motvillig for årets siste tur, og været var ikke akkurat strålende det heller. Lukas har det alltid travelt på flytebrygga. Han følger spent med på alle, vil helst være der det skjer. Neste gang tror jeg vi må huske redningsvesten til ham, det blir litt mange C-momenter med balansering på utriggere og hopping ut og inn av båter. Han ramlet ikke på sjøen denne gangen heller, heldigvis.

Lukas spekulerer på om det går an å hoppe ombord i Rappen
Tryggere å hoppe ombord i SanMar
Rappen tar sesongfarvel med storesøster SanMar
Lukas studerer sjøen fra utkikksteinen sin

Det var et merkelig vær på lørdag – sol, regn, vind, stille, hagl – alt i løpet av minutter. Nå er uteområdet på hytta klart for snø i alle fall, planter er klippet og ryddet unna, veden er tildekt, båten under presenning og møbler stuet vekk. Ikke at jeg ser frem til det, men vinteren kommer vel åkkesom.

One thought on “Rappen avslutter sesongen”

  1. Vakre bilder… Vakre båter… Litt vemodig å innse at nå er det snart vinter og alt må settes bort.Her er alle utemøbler, scooter og motorsykkel satt inn for vintern.Det snødde her idag. Huffameg…Liker det ikke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *