Bokorm og badenymfe

Vi har visst fått enda en bokorm i familien. Ida Sofie er snar til å hente lesestoff i bestemors bokhyller. Hun er ganske søt der hun sitter og blar i Barnas Beste, da

Bading står også høyt i kurs. Den store badebaljen har det blitt hull i, så denne gangen måtte vi ty til klesbaljen. Ikke at det ble noen klager, altså.

2 thoughts on “Bokorm og badenymfe”

  1. Hei Grete,ja hun der blir sikkert en bokorm ja 🙂 Det er fint syns jeg da,glad i å lese bøker selv jeg.Emil (eller Brage som han heter) er ikke solgt enda nei.Og ikke broren Bure heller. Jeg er spent,jeg føler på meg at Emil er den som blir igjen til slutt,pga den andre er svart.Emil er spraglete,svart,brun. Husker Emil,i kullet til Lukas og Alfred,han var svart og gikk med en gang.Skal passe de fra fredag til lørdag de nuskene og gleder meg til det. Man blir jo veldig glad i de… Og vil de skal få et godt hjem.

  2. Her i huset har vi kun bokorm, badenymfen forsvann med badevatnet elns – iallfall er det hyl og skrik når ho skal opp i balja. Går no over henne med ein tørr klut og tørker støv kvar gong – og har våre triks med badevatnet fullt av fargefizz og badekuler når ho MÅ bade.
    Bøker digger ho, da. Kari Grossmanns ABC og Barnehageboka er favoritten. Dagens bokstav er k.

Leave a Reply

Your email address will not be published.