Den nye vannvanen

Jeg bruker å ha et vannglass stående på nattbordet. For en stund siden stusset jeg på at glasset var flyttet eller tomt når jeg visste at jeg ikke hadde vært i nærheten av det. Og en morgen fikk jeg se hvorfor. Hvem andre enn Lukas hadde funnet en ny og kjekk måte å drikke vann på…

Spesialpositur inntatt for å tømme glasset

Dette har tydeligvis blitt litt av en vane for hunden, han leter etter glasset hvis det ikke er der. Nå må jeg sette glasset utenfor hans rekkevidde så lenge jeg selv bruker det. Når jeg er ferdig og kan avse resten, så setter jeg glasset tilbake. Såpass til service kan jo hunden få. Syns jeg.

2 thoughts on “Den nye vannvanen”

  1. Nei,så morro… Skikkelig arti bilde altså… Bra det ikke var noe sterkere i det glasset da 🙂

  2. Hehe, luringen! Jada, har en her også! Hvis jeg glemmer melkeglasset på bordet, er det en som er rask på pletten. Kanskje pusen skulle fått litt melk eller fløte av og til? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *