Det eneste som hjelper mot hjemlengsel

… er å komme hjem! Nå er jeg installert i sofakroken, med tv og pc, piller og drikke. Jeg har til og med fått dusje, hvilken salighet! 🙂 Nå skal jeg kose meg med Lukas den nærmeste tiden, han skjønner ikke helt hvorfor vi ikke kan løpe ut og leke i snøen tror jeg…

Jeg antar jeg nå kvalifiserer for medlemskap i metall i kroppen-klubben. Sånn ser ryggen min ut heretter:

5 thoughts on “Det eneste som hjelper mot hjemlengsel”

 1. Gratulerer- kuleste ryggen jeg hr sett bilde av!

  Ta det med ro og kos deg, nå – rekonvalesens er et årleirt ord en stund. Så blir det en tålmodighetsprøve. Men den greier du, sant?

  God-bedrings-klemmer fra oss på Hadeland!

 2. Heavy metall band neste? Det blir vel litt ulyd på flyplasser også heretter? Ønsker deg minst mulig smerter og mest mulig fremgang. Stå på! : )

 3. Huffålæll
  Dette så slett ikke kjekt ut.Men velkommen heim.Håper at smertene
  ikke er så ille nå .God bedring .KLEM,

 4. Så fine skruer 🙂 Skal dei ut etterpå eller er det permanent? Om dei skal ut så anbefaler eg å overhalde fristen, eller så er det ein viss sjanse for trøyttheitsbrot…btdt.
  Og til dei som lurer: dei pip ikkje i portalen på flyplass, men kan gi utslag på “handholdt” detektor. Mannlege vakter vil sannsynlegvis avfeie det som bh-stropp, men om dei lurer så er du jo alt stoppa så det er ikkje mykje bry å dra opp genseren og vise dei.

 5. Hei Grete,jeg syns ryggen din ser skikkelig kul ut jeg også. Tenk å ha sånt i den da?? Kult!! Håper det går bra og at du greier ta det med ro og kose deg med mann og barn og hund. God bedring klem fra Alfred og meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *