Hyttaaaaah!

Lukas og jeg kom til Solfang i dag. Vi var så heldige at vi fikk skyss med mamma og pappa, så nå skal vi kose oss her noen dager. Vi har fyrt grundig i peisen, for selv frostfri hytte er ganske kald – det var 6 grader inne da vi kom. Nå har vi for lengst passert 20-tallet og gleder oss til å sove, spise, snuse og slappe av. Vi skal rydde litt etter Dagmar, men hun ser ikke ut til å ha gjort mye ugagn her – bare røsket litt i utemøblene. Jeg tipper Lukas gleder seg til å få løpe litt fritt i fjæra og skogen, selv om han er et skikkelig murmeldyr foran peisen!

Lukas har inntatt horisontalposisjon foran peisen

3 thoughts on “Hyttaaaaah!”

  1. Nåååhhhhh,så skjønn du er lille vennen..Kos deg med mamsen din lillegutt.Klem fra oss på Flatåsen (som er syke,snufs,ikke ALfred da,han har løpetid og virker mentatl forstyrra.)

  2. Heldiggris, hyttetur aleine med mor. Blir bra, tenker jeg.
    Ser du har så fint lappeteppe. Jeg har en koffert full av lapper som vår Besta strikket, men så ble de aldri sydd sammen. På tide å gjøre det, kanskje?
    Kos dere masse! 😉

  3. @Tante Mie
    Det er mamma som har strikket det flotte lappepleddet til meg, helt perfekt tilpasset fargene på hytta og aldeles til å drømme seg bort i – det er strikket i bomullsgarn og SÅ mykt og godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *