Late-leteaksjoner

Jeg hadde ikke glemt kameraet på hytta likevel, heldigvis (jeg syntes nok jeg måtte nådd toppen (eller bunnen) av sløvhet om det var sånn, for jeg var temmelig sikker på at jeg hadde tatt det med) og det dukket opp under ungenes draperte snøbukser (over armlenet på lesestol #2) da jeg hadde en intensiv leteaksjon etter peislighteren. Som var borte. Det var andre gang en sånn lighter lot til å ha fordampet her i huset. Mystisk. Hva måtte jeg miste (og lete etter) før jeg fant lighteren? Jo, nå har jeg funnet et triks;

det er bare å late som man leter etter noe helt annet (man trenger ikke en gang spesifisere hva) så dukker sånne tapte gjenstander opp!

Jeg late-lette bare noen minutter før jeg fant lighteren, i skuffen med vaskekluter på badet. Hmmm, noen har antagelig brettet klesvask, tent telys og gått i egne tanker. Undres på hvem…

PS – nå er telefonen min borte, jeg spiller helt ubekymret og går ut fra at jeg finner den så snart jeg rusler plystrende rundt og leter etter noe annet!

2 thoughts on “Late-leteaksjoner”

  1. Regner med at dere har prøvd å ringe til den 🙂 Men veldig ekkelt å miste telefonen (nest etter lommebok og nøkler ) Håper den kommer tilrette 🙂

  2. @mamma
    Fant den heldigvis… Var faktisk litt problematisk å ringe til den mens jeg var hjemme alene. Sånn er det når fasttelefonens tid er over. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.