Like syk som en mann

Sånn føler jeg meg. Tette bihuler, snørr, nysing, feber, hodepine. Enn at man kan bli syk av å ha noe i nesa og deromkring. Jeg forstår alle mannfolk som sutrer. Virkelig.

I mangel av kledelig bilde av meg som nyser har jeg stjålet ett…

3 thoughts on “Like syk som en mann”

 1. Hei Grete,jeg føler med deg 🙂 Jeg vet akkurat hvordan det er. Det er merkelig ja,at man blir så dårlig og pjusk av å ha noe i nesa, men jeg kan trøste deg med at det går over.Du får ta vare på deg selv, kos deg masse og plei deg selv. Og så ha du 3 mannfolk som kan hente ting til deg mens du ligger på soffan med pledd over deg å slapper av. Masse god bedring. Syns bilde ligna på deg jeg?! Er det ikke deg?? Klem fra Karin og Alfred

 2. As a man who is not currently sick, but afraid, very afraid, because everyone around me is sick, I’m just hoping that I don’t live up to the standard you have set for us males. 😉

  P.S. Feel better soon!

 3. @Karin
  Takk for medfølelsen 🙂 Det kjennes bedre når man kan syte og klage litt! Det er ikke meg på bildet nei, ærlig og redelig stjælt på internettet!

  @Fish & Bicycles
  I bet it is all over in a couple of days, it just feels good to whine a bit 😉 Hope you manage to stay clear, I did just well until I started working full time again. Almost like sending a kid to kindergarten for the first time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.