God ferie, Lukas

Nedturen med å reise bort er å etterlate hunden her hjemme. Tro om noen husker å gi ham vann fra glass innimellom? Han får det som plommen i egget sammen bestemor og bestefar, det er jeg ikke i tvil om. Men jeg lurer nå litt på om han kommer til å savne meg. Om han legger merke til at jeg er lenger borte enn en dag på jobb, liksom. Jeg kommer i alle fall til å savne ham, godt å ha med seg bilder å kikke på!

Vann er best fra glass...

Nå drar vi om bare noen timer. God ferie lille venn, vi sees om en uke!

3 thoughts on “God ferie, Lukas”

  1. Må skynde meg å si at jeg savner voffsen allerede – sitter på nett tusenvis av meter oppi lufta og er så imponert over at det går an 🙂

  2. Hei Grete,Lukas kommer garantert til å savne deg,og dere kommer til å savne han.Han har det godt men jeg er sikkert på at han merker at dere ikke er der.Men den gjensynsgleden han viser når dere kommer tilbake…ubetalelig! Husker jeg var borte fra Alfred en hel dag og da jeg kom for å hente han så hoppa han rundt meg,fra seg av glede og hoppa 3 ganger opp på fanget mitt å skulle sitte der.Koslig! Men det vikigste er at han koser seg der han er og at dere koser dere der dere er. God ferie! Klem fra oss

Leave a Reply

Your email address will not be published.