Litt vårlykke

I hagen til svigermor vokser en herlig klynge med blåveis. Sist helg sto de der og struttet i solskinnet, litt bortgjemt ved berget, under en busk. Veldig blå og veldig fine og med klar beskjed om årstidsskifte!

Nusselige blåveis som kommer trofast hver vår

I går var Jorunn svigermor på koselig kaffevisitt hos oss mens Olav skiftet til sommerdekk på bilen hennes. Det er også et bra vårtegn (dekkskifte altså – kaffevisitten er ikke avhengig av årstider). Nå tror jeg vi bare bestemmer at kulden skal holde seg borte til langt uti en eller annen *-bermåned.

One thought on “Litt vårlykke”

  1. Elsker blåveis,men de er vakrest når de får stå i fred der de hører hjemme syns jeg. Og de varsler om vår i lufta..Herrlig! Fortsatt god bedring til deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *