La grande finale

Siste feriedag og nydelig vær!

Ka’ du trur, Lukas, ska’ vi dra på sjøen?

Vi var superheldige og fikk være med på båttur til Fortet – Utvorda Festning – en tur som gutta har ønsket seg hele sommeren. Det var litt småruskete (les: vind) der ute, men vi fant en fin liten vik der vi grillet og koste oss.

Bestemor og bestefar på utkikk etter den fineste rasteplassen
Tre gode gutter på svabergklatring

Tobias og Lukas var nærmest bading, men det var nok en smule kaldt i sjøen der også.

Lukas og Tobias tester badetemperaturen
Luftig sprang på svaberget

Vi ruslet en liten tur opp i festningsverket og kikket på kanoner, bunkerser og ruiner, og ikke minst den flotte utsikten.

Vakker havutsikt fra fortet – SanMar langt der nede

På hjemvei fikk vi enda litt mer rufsete sjø, Lukas har virkelig satt sjøbein nå. Olav dorget litt etter blankfisken, men den glimret (haha) med sitt fravær – som vanlig.

Får du noe, pappa…?

Det var en flott heldagstur og en super utnyttelse av sommerferiens siste soldag. Vi må vel bare si at vi har ladet opp til arbeidslivet for en stund nå. Og glede oss til neste ferie og hyttetur!

4 thoughts on “La grande finale”

  1. Takk for tekst, og ikke minst gode bilder.
    Nå har jeg også vært med dere på tur… 😉

  2. Ja dette måtte være en fin avsluttning på ferien.flotte bilder Koselig for alle ,også for meg som får se å høre om hva dere opplever.God tur heim til stokkhaugen.kos dere med hjemmehelg.:-)

  3. Hei Grete,alltid så flotte bilder fra deg…Nyyyydelig! Dumt at ferien er over…?? Ja ja..hverdagen kaller vettu. Denne sommern har gått fort. Ønsker deg og dine en fortsatt god sommer. Klem fra oss

  4. Litt vemodig for oss som er igjen på Vikan. Mandag drar trolig søster også – så da blir det jamen stille her. Ikke at dere bråker, men det følger i alle fall litt mer liv og bevegelse med når hyttefolket er tilstede 🙂 – Men det blir jo turer heretter også, heldigvis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *