Nyfrisert igjen

Selv om Lukas ikke skal på utstilling, så trenger pelsen hans ofte stell. Litt vel ofte, egentlig, for det er helt utrolig hva slags vekstvilkår den karen tilbyr for pelsen sin. Normalt trenger en cairn napping tre-fire ganger i året, fikk vi høre. Hittil i år har vi vært hos frisør fem ganger. Og jeg tror neppe det er slutt for året ennå, jeg gjetter at det blir en ny runde både i oktober og desember. Vel – vi får se an hvor kaldt det blir, kanskje hunden setter pris på litt varme når det blir vinter.

Skikkelig langhåret rufsehund, pappa napper litt…
Etter besøk hos nappedama, gangsynet er gjenvunnet!

One thought on “Nyfrisert igjen”

  1. Hei,ja jeg ser han er litt rufsete..Alfred er ikke så ille,men han skal på napping nå snart. Blir ikke noe mer utstilling tror jeg men det blir godt få unna litt.Synd hundehåret ikke kan brukes til noe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.