KjOLe!

OL var fint. Med så mye stillesitting foran tven ble det tid til å strikke litt, og jeg fikk realisert min første strikkekjole. Til meg selv! Morsomt arbeid, og så inspirerende at jeg har skumle planer om å kaste meg ut i enda et stor-strikkeprosjekt. Kjolen ble på ingen måte perfekt, men jeg er ganske fornøyd likevel. Jeg kommer nok alltid til å tenke på den som OL-kjolen. Eller kjOLen, liksom 🙂

Litt i varmeste laget med ullkjole på sommerens varmeste dag…

Lukas poserte helt fint frem til bildet ble tatt, altså. Han er bittelitt furten i dag etter en omgang med napping. Men litt glad i mora si likevel, tror jeg. De siste (veldig varme) dagene har jeg brukt til å montere kjolen, ikke fritt for at det har blitt litt svette i strikketøyet. Men alt i alt – jeg er fornøyd!

Lite styling, men ganske okei kjole vel?

 

8 thoughts on “KjOLe!”

 1. Utrolig at du allerede er ferdig med kjolen! Den ble kjempefin, og veldig anvendelig til hverdags og fest – “sommer” som vinter 🙂

 2. Alt kler selvfølgelig den smukke. Men med sjølstrikke kjole blir det vanskelig å finne ord.
  Kjempefine og -flinke Grete!
  😉

 3. WoW!!!! Du levde over flettemønsteret og alt du. Den ble superfin! Artig å se den i andre farger. Gled deg til å kose deg inni den altså, den er så god!
  Hva blir neste prosjekt? Jeg har et hefte her med mye fint i 🙂

 4. Takk takk takk, alle sammen. Jeg er i grunnen ganske fornøyd med resultatet ja. Og har sikkert mange uker på meg til å passe litt bedre inni kjolen selv 😉 Gleder meg nesten til litt kaldt vær så jeg kan bruke den.

  Neste strikkeri er allerede i gang, men jeg angrer litt på fargevalget – mørkt garn og hullmønster er ikke så enkelt nå som kveldene blir mørkere. Men satser friskt, selvsagt!

 5. Nydelig kjole på nydelig dame!

  Skulle ønske du bodde nærmere. Jeg kom fra fikletøybutikken for en time siden, med oppskrift og garn til en tunika med kort erme i angoragarn. Og jeg kan ikke strikke! IIIiik..*hjelp*

 6. @Heksa
  Haha, kjenner meg litt igjen der altså 🙂 Du får det nok til tenker jeg. Ellers får du skrike ut, fjernhjelp går sikkert an å finne ut av.

  Takk, forresten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.