Når godteri ikke er lov

Er det ikke typisk at man stadig ønsker seg noe man ikke bør eller kan få? Sett bort fra mange millioner på konto eller hotte gadgets, så er verden stappfull av fristelser. Jeg har vært en jävel på bamsemums i årevis (egentlig sjokolade generelt, da…) og synes jeg har vært ganske dyktig til å holde meg unna sånt de siste 13 ukene. Men noe smågodt må man ha lov å unne seg noen ganger, og jeg noterte meg selvfølgelig villig vekk alle forsikringer om at mørk sjokolade er litt lov, ja nærmest sunt! Det skal visstnok være minst 70% kakao i sånt for at det skal være lov, men litt slækk har det bitt her også. For jeg har funnet en ny favoritt – en kjempeKJEMPEgod (litt) mørk sjokolade med appelsin(smak) i. Nam-nam! Jeg klarer utmerket godt å fordele en slik plate utover mange dager altså. Syndig? Sikkert. Godt? JA!

Sånn kan jeg godt ønske meg i julegave

Leave a Reply

Your email address will not be published.