Supersøndagstur

I dag har vi hatt en superduperfin tur i finværet. Lukas og jeg var enige om at vi måtte utnytte en sånn godværsdag siste helg i november, med sol og vindstille. Å vente på at resten av bønsjen i heimen skulle bestemme seg tok alt for lang tid, og armert med godbiter og kamera trampet vi ut alene vi.

Ganske lett å kalle inn hunden når han vet jeg har godbit
Sitter jeg ikke pent nok nå da…? Få godbit, pliiiis…
I alle dager, hva har skjedd med drikkevannet mitt?
Denne lille skjønnheten blomstret nok litt for sent i år

Kaldt og friskt var det riktignok, men veldig, veldig godt for oss begge to. Ukens dose dagslys, liksom.

2 thoughts on “Supersøndagstur”

  1. Høres så trivelig ja.fin form etter julebordet i gårkveld da?Jeg har også hatt en kjempefin dag.:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.