Vi skal se Ylvis

Nok en opplevelse i Olavshallen står for døra, på lørdag skal vi se forestillingen Ylvis 4. Jeg gleder meg, disse gutta har litt av hvert å by på. Kritikkene for showet de reiser rundt  med har vært gode, så forventningene er deretter:

«Bård og Vegard Ylvisåker gir helhjertet av seg selv. Humrefaktoren er konstant, gapskrattene kommer jevnlig. […] De er profesjonelle til fingerspissene, men utførelsen er preget av en nonchalant sjarm. Som publikummer kan du lene deg tilbake og føle deg trygg. Du blir ivaretatt.»

Sprudlende brødre i fri dressur

Og så er det veldig kjekt å finne noe som tenåringene vil være med på, det er visst ikke alltid like kjekt å henge med oss gamliser har jeg skjønt … Denne helgen er i alle fall booket, så får vi finne på andre sprell senere.

One thought on “Vi skal se Ylvis”

  1. Oj, så artig! Det var vel populært til tenåringene også! Var det så bra som de sa da? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.