Den lille sorte

Jeg har strikket en vinterutgave av den lille sorte, svært godt fornøyd med den altså. Jeg fant ikke noen oppskrift som fristet, så jeg har diktet litt underveis, tatt noe fra andre oppskrifter og modifisert etter eget forgodtbefinnende. Det var faktisk så kjekt å strikke den at jeg funderer på å lage den i flere farger og materialer. Denne er strikket i Mini Alpakka med pinner nr. 3. Oppskrift kan du få av meg hvis du vil 🙂

deen-lille-sorte
Den lille sorte på Petra Prøvedokke

4 thoughts on “Den lille sorte”

  1. Fy flate den var rååålekker!
    Vil gjerne ha oppskrift, om det ikke er for mye bry. Mertz@ktv.no.

    Respekt altså, så flink du er!! godt nyttår. klem fra meg.

  2. We are impressed!
    Lekker kjole til nydelig kvinne.
    Ønsker dere en fortreffelig nyttårsfeiring!

Leave a Reply

Your email address will not be published.