Nip / Tuck

Tv-serien Nip/Tuck var en av mine favoritter en stund, ganske så underholdende. Og alt som foregikk der var så fjernt fra min virkelighet som det var mulig å komme. Men nå har jeg jammen fått utført et stykke plastisk kirurgi selv; jeg har operert øyelokkene mine. Det er klart jeg setter pris på forbedringen, men jeg må ile til og si at dette faktisk er et inngrep man får utført av helt andre årsaker enn utseende (f.eks. synsforstyrrelse, hodepine m.m.). Mine øyelokk var på vei over kanten, så å si. Og det er en familie-greie – flere familiemedlemmer har gjort det samme, med gode resultater. Her er bilde før og etter:

begge-for-op
Øynene mine dagen for operasjon
my-eyes--2012
Dette bildet er tatt tre uker etterpå

Selv om jeg kanskje blir beskyldt for å være jålat, så synes jeg dette var verdt innsatsen!

2 thoughts on “Nip / Tuck”

  1. eneste negative med det er at vi nå ser ut som søstre – sånn på ordentlig! men ble veldig fin da, og du ser ca. 2 tiår yngre ut – uten å legge på noe!

  2. Kjempefint resultat! Tenk å få ansiktsløfting på statens regning! 🙂 Hm, lurer på om jeg vil trenge det og… ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.