Lang jakke

Årets første ferdigstilte strikketøy ble denne lange jakken. Den er strikket i lett, luftig og mykt mohairgarn og den er strikket på tvers. Skikkelig snedig opplegg – start med et erme og avslutt med det andre. Jakken er et særdeles godt alternativ til pledd i sofakroken, særlig i disse dager med sprengkulde. Mansjettene er hele 16 cm lange, også kjempedeilig. Jakken kan godt brukes utenpå en kjole også, anvendelig til både hjemmekos og gå-bort.

Deilig og myk kosejakke
Deilig og myk kosejakke

3 thoughts on “Lang jakke”

  1. Der er den sannelig ferdig allerede. Fin! 🙂 – og så ser jeg at dere har fått stolene også. Kjempebra 🙂

  2. @søster
    Kult! Sånne liker jeg 🙂 Men jeg er dårlig på å strikke “småtteri”, burde nok bli flinkere til å trylle frem votter, sokker o.l av restegarn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *