Perlestrikk

Jeg har kastet meg ut i et helt nytt (for meg) strikkeprosjekt. Jeg strikker med perler! Til sommeren skal vi i bryllup, og det gleder jeg meg veldig til. Derfor fant jeg ut at en selvstrikket selskapskjole kanskje kan passe. Jeg har lett med lys og lykte etter oppskrifter jeg kunne bruke, men som vanlig ender jeg opp med å finne på litt selv – kombinert med idétyveri der jeg kommer over lure tips. Foreløpig er bare nedre kant av kjolen ferdig og jeg spekulerer videre på hvordan livet, bærestykket, utringing, ermer osv. skal bli.

Godt begynt, ikke sant?
Godt begynt, ikke sant?

Jeg har brukt sommersandalene som inspirasjon til kjolen, og tror det skal bli bra. Det blir litt røff stil på hele antrekket, litt annet enn det sedvanlige sukkersøte man vanligvis tenker på som sommerstrikk. Kjenner allerede at jeg er litt utålmodig etter å leke mannekeng.

Sommersandalene som venter på å bli tatt i bruk
Sommersandalene som venter på å bli tatt i bruk

Jeg strikker i Mandarin Petit med pinner 2 ½ så det blir noen omganger. Oppskriften skal jeg forsøke å skrive ned på skikkelig vis, i tilfelle noen skulle ha lyst å prøve noe lignenede 🙂

4 thoughts on “Perlestrikk”

  1. Oi, det så skikkelig stilig og spennende ut! Gleder meg til å se hva det blir og tror nesten jeg ønsker meg oppskriften 🙂

  2. Ja, dette ser meget lovende ut!
    Ikke bruk opp sandalene før bryllupet, de blir lekre til kjolen.
    Flinke niesa vår! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.