Strikker likevel, da

Jeg har aldri vært sår i fingertuppene som jeg ble etter at jeg begynte å hekle. Nå må rett og slett hekleprosjektene hvile mens jeg gror ny hud på sentrale håndarbeidskroppsdeler. Men gjøreslaus blir jeg jo ikke, nå er det en topp + jakke på pinnene, i deilig bomull/lin-garn. Bevæpnet med flytende plaster og en god porsjon iver er jeg forhåpentligvis snart i mål med disse.

strikkesett
Ermeløs topp og luftig jakke, blir fint til sensommers!

Heklingen av restegarnteppe går litt sånn innimellom, da. Og det store hekleprosjektet trenger ikke å bli ferdig før i oktober (til jobb-jubileum) eller kanskje ikke før julebordsesongen. God tid – hvis fingrene klarer det. Men det skal bli en fin ting, altså – faktisk en designerkjole!

solheim-kjole
Design by Tine Solheim – litt sprek, ganske stilig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *