Gavedryss

Jammen er det artig å ha bursdag! Jeg er helt overveldet jeg. Så mange herlige hilsener og gaver, da gitt. Olav har lånt diamantringen min en stund, og sannelig kom den ny-rhodinert og med en ny diamant i en nydelig gavepakke på bursdagen min. Jeg er så innmari glad i den ringen (og i Olav, selvsagt) og nå glitrer den mer enn noen gang på fingeren min.

Diamantene mine :)
Diamantene mine 🙂

Og vet du hva? Jeg har fått meg hammock! Akkurat den jeg ønsket meg – *danserundtogjuble*. Foreløpig står den i kassen sin i garasjen, for her er det ikke hammockvær om dagen. Dessuten skal den bli med på hytta når vi for alvor starter ferien.

Endelig har jeg min egen herlige hammock!
Endelig har jeg min egen herlige hammock!

Nå må det bli fart i teppeheklingen, altså. Jeg fikk en nydelig pute av kollega Grete, og jeg har tenkt å sy deilig sittemadrass/ryggpute av stoff som pappa kjøpte for meg tidligere i vinter. Å, ferien kan ikke starte tidlig nok!

Jeg fikk både vin, penger, roser, sjokolade og mye, mye annet. Jeg er så imponert over folks fantasi og evne til å komme på så fine gaver. Svigermor hadde med et nydelig håndmalt fat, det skal på veggen! Søster gav meg et nydelig Pashmina-sjal, batteridrevne salt- og pepperkverner og en mengde superduperting fra Bubba Gump Shrimp Co i New York! Og så var det utrolig mye deilig kake – fantastisk godt. Tusen, tusen takk alle sammen. Dere er så herlige ♥

Feiende flott med kaker, blomster og gaver!
Fargerikt på bordet med kaker, blomster og gaver!

Leave a Reply

Your email address will not be published.