Veggpryd

Fjorårets familiefotografering ga oss noen ganske flotte bilder. Vi har ikke gjort så mye med dem hittil, men jeg synes dette bildet av gutta fortjente en bedre skjebne enn et liv i digitalarkivet. Dermed bestilte jeg trykk – på aluminium. Etter litt forhandlinger ble det faktisk også akseptert å henge bildet i stua, og det ble kjempefint.

gutta-pa-veggen
Gutta på veggen i stua

Samtidig har jeg endelig funnet oppheng til det nydelige hjertefatet jeg fikk av svigermor til bursdagen min. Det ble en flott fargeklatt på stua, som også har fått et par smålamper fra Ikea i de mørkeste krokene.

lampe-og-fat
Lysglimt og fargeklatt i hjørnet

Jeg er ganske fornøyd med at ting kommer seg på plass etter hvert. Nå er det bare veggen i spisestua som fortsatt er helt tom. Lampene over spisebordet gjorde susen, men veggene bør nok få noe på seg. Jeg vurderer å få trykt flere bilder på aluminium, det hender jo man får ett og annet blinkskudd. Må tenke litt på det – det er jo flere nære og kjære som burde kvalifisere som veggpryd 🙂

herstal-lamper
Tentacle-lampene fra Herstal mot en foreløpig tom vegg

2 thoughts on “Veggpryd”

  1. Kjempefint ble det alt sammen .:-Du er flink til å plassere ting.Kunne fått mange gode råd fra den kanten .Kommer snart og vil sjå 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.