Sesongavslutning

Det føles alltid vemodig å avslutte en sesong på hytta. Sommeren i år er på en måte resatt flere ganger, hele høsten har vært utrolig fin og tørr værmessig. Men nå som vi skriver oktober er det neppe noen vei tilbake og vi kan ikke lenger late som det er sommerlig når vi er her. Jeg regner selvfølgelig med mange koselige turer i løpet av senhøst, vinter og vår. Men da må vi klare oss uten møblene på verandaen (hammocken min!) og båten. Den gode snøskufla er satt lett tilgjengelig og epletrærne er pakket inn – med håp om at rådyr og elg ikke spiser dem sønder og sammen denne vinteren.

eplekjepp-og-rappen
Eplekjeppen har fått strie på, Rappen har fått hus, hundehuset har ikke lenger teppe inni
innpakket-epletre
Epletreet ytterst mot sjøen har også fått striesekk over seg – sov godt

Vi må sikkert regne med frost – og kanskje snø – ved neste besøk. Varmekabler er slått på, alle møbler står tørt, gressklipper og grill er i hus, vedlageret er i beredskapsmodus. Vi er vel så klare som vi kan bli. Takk for denne gang, hytta vårres!

tom-veranda
Verandaen er tømt for møbler og utstyr for denne gang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *