Shaun og Gromit & co

Jeg digger figurene til Nick Park, altså. Spesielt sauen Shaun og hunden Gromit. De er bare så fantastisk fine og historiene de forteller er skremmende lett å kjenne seg igjen i. Kanskje er jeg mest begeistret for nettopp disse to fordi de strikker?

gromit_knits

Én ting er å se en barne-tv-snutt med Shaun eller en av filmene med Wallace & Gromit, men den hysteriske serien Creature Comforts tar prisen for min del i alle fall. Har du litt tid å kaste bort så kan du se klipp på YouTube. Anbefales på det varmeste!

4 thoughts on “Shaun og Gromit & co”

  1. Jeg synes det mangler en “liker” i bloggen din. Men kan jo bruke et 🙂 istedet naturligvis 🙂

  2. Nå er det en “liker”-knapp her, mamma. Litt skummelt at det også er en “liker ikke”-knapp, men noen sjanser må man ta her i livet 🙂

  3. Ingen grunn til å ikke like bloggen din, så det tror jeg går veldig bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *