Krimskuespillerfavoritt

Jeg har visst fått meg en ny favorittskuespiller. Tidligere likte jeg ham veldig godt i Broadchurch, nå i The Escape Artist David Tennant er en herlig skotte med et svært behagelig utseende, og så langt jeg har sett ham; svært så gode karakterroller. Én ting er at jeg er helfrelst krimentusiast,  i tillegg er jeg også svært svak for intrikate advokathistorier. Dermed er The Escape Artist skikkelig blinkskudd for meg.

david-tennant-the-escape-artist
Will Burton (David Tennant) er en talentfull og sjarmerende advokat, og hans spesialitet er å hjelpe folk til å komme seg ut av håpløse kniper. Han er svært etterspurt og har aldri tapt en sak. Men når Will får frikjent den hovedmistenkte i en svært horribel drapssak, slår hans talent uventet tilbake på ham selv – med grufulle konsekvenser.

Sist torsdag var det premiere på denne serien som består av 3 episoder. Og gjett om jeg angrer på at jeg ikke tok opp fra første sending, TV2 sender nemlig ikke denne i reprise. Heldigvis fikk jeg sett første episode og må stole på opptak av resten nå som jeg blir bortreist en stund.  Man kan selvsagt betale seg til å se den, og sant å si anbefaler jeg nettopp det om du er det minste interessert i god krim 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *