Garn fra Amerika

Når jeg faller for noe så er det ikke håp for meg. Sånn er det bare. Og jeg falt for garnet som heter All American Sport Weight Rambouillet, 100% ren ull, spunnet og håndfarget i Maine, USA. Dette måtte jeg bare ha!poppy
Håndfargingen gjør hvert enkelt parti helt unikt, se bare på den herlige orange Poppy her! Fargespillet i garnet fant jeg ikke maken til hos noen andre i nære nettbutikker, så jeg endte med å bestille garnet fra Swans Island Company  – et lite foretak som setter kvaliteten i høysetet for sine organiske produkter. Med personlig og rask service fra andre siden av dammen er jeg lett å få som lojal kunde! Nå skal jeg strikke en ny genser med dette garnet, en genser jeg håper skal bli en fin vår-favoritt. Venter veldig på pakke, kjenner jeg!
ingrid-genser

4 thoughts on “Garn fra Amerika”

  1. Nydelig genser, den vil jeg også strikke. Jeg falt også for den spesielle Orange fargen. Hva måtte du betale for garn og mønster til Ingrid genseren?

  2. Hei Janne,

    oppskrifta koster vel ikke mange kronene – 5-6$ kanskje? Garnet er nokså kostbart, og det koster ekstra både for frakt, tollbehandling og 25% mva oppå alt det der før du får garnet. Alt i alt kom det på nærmere 2000 kroner for garnet jeg kjøpte til Ingrid, så noen billig genser er det ikke. Men jeg klarte ikke å finne noe godt alternativ, så jeg bet tenna sammen. Jeg er veldig fornøyd med den ferdige genseren og garnet er bare nydelig også.

  3. Hei! Fargene på bildet her er andre farger enn på oppskrifta. Jeg har også sett på dette garnet ? Sjatteringene er så vakre synes jeg. Hva heter bunnfargen på bildet her?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *