Til mamma

Min kjære mamma fyller snart 75 år og jeg måtte prøve å finne på en passe gave til anledningen. Valget falt på denne kofta i herlige grønnfarger, fordi det tidligere i høst faktisk dukket opp kommentarer om at grønt er egentlig ganske fint.
ferdig-jakke
Jeg måtte jo prøve den da den var ferdig – fargene er ganske forskjellig i solskinn og i lampelys, men uansett synes jeg den er knallfin.
solfridkofte-1Knappene er limegrønne perlemorsknapper, passet utmerket.  Jakken er vasket og dampet og har ligget bortgjemt i påvente av den store dagen. Jeg klarte ikke helt å vente med å overlevere den, så da mamma var på besøk i forrige uke ble det forskudd på bursdagsgave (og jeg må kanskje finne på noe annet til selve dagen …) Gratulerer så masse med dagen ♥ Håper kofta passer godt utover høsten og vinteren.
solfrid-start
Kofta heter Solfrid og oppskriften er gitt ut i boka Strikk i vei av Gerd Auestad. Den er strikket i ensfarget Kauni, RR Grønn, RR10 Lime og AA Offwhite på pinner 2½ (vrangborder) og 3½.

Save

Save

2 thoughts on “Til mamma”

  1. Du var knallfin i den kofta, og det blir Helga også. En gave som varmer både kropp og sjel, tenker jeg. God, du Grete!

  2. Er kjempeglad for den fine kofta, Grete. Husket etterpå at jeg hadde glemt å si at jeg gikk og “tok meg ut” i den da jeg snakket med deg på telefonen 🙂 ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *