Midt mellom bursdagene

Mamma hadde bursdag i desember og pappa har nå i januar – vinterbarn begge to. Jeg strikket sokker til dem denne gangen, syns jo det må være pakke 🎁


Da vi var på julemiddag på Utsikten hadde mamma dekket bordet med bursdagsgaven fra 1975, da var jeg 12 år gammel. Jeg syns jo det er bra at gaven kom med en forklaring om hva det var jeg hadde laget. Og mest av alt er det utrolig rørende at både gaven og følgebrevet er tatt vare på 😍

Gratulerer med dagene, mamma og pappa 🌹

2 thoughts on “Midt mellom bursdagene”

  1. Og fine sokker var det også ❤️
    Nå har jeg koset meg med bloggen din ei stund – det var visst ei stund sia. Imponert over alle de fine strikkearbeidene, og skjønner ikke hvordan du får tid. Men så har du også et helt annet tempo enn meg 🙂
    Ser at fuglene har funnet seg godt tilrette – og håper det går greit med nye jobboppgaver og med treninga ❤️

  2. Så koselig hilsen, mamma. Joa, det blir litt skribling innimellom, men langt fra daglig. Må jo ha tid til litt strikking også 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.