Hvor er logikken?

Jeg bare lurer. Jeg har nå snart brukt opp alle mine budsjetterte timer for dette året i systemdrift. Noe som betyr at jeg ikke skal gjøre mer av denne typen arbeid de siste fire-fem månedene av 2009. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre da. Og hvem som skal ta over mine oppgaver. Men jeg lurer mest av alt på hvorfor jeg skal registrere arbeidstimene basert på et årlig budsjett. Hvorfor ikke registrere det jeg faktisk gjør? Ville ikke det lage en mer fornuftig basis for å regne ut neste års timebudsjett? Hvorfor er det ikke mulig å evaluere eller rekalkulere timebudsjettet i løpet av året? Ville det ikke vært mer interessant å få rapporter som reflekterer virkeligheten i stedet for antakelser ut fra budsjettet? Og hvorfor spør ikke noen om jeg mener noe om dette? Jaja. Jeg bare lurer.

2 thoughts on “Hvor er logikken?”

  1. I think we should have a talk about this. Preferably with a beer or at the bar of our whisky-filled attic. Not just about the extremely useful usefulness of spending hours and hours struggling with this joyous tool of Agresso (how long did it take you to see the connection to “agression”?), but also about project planning in general and the use of previous project planning experiences for future project planning in particular.

  2. Sounds like an idea – I’m in on a talk on this, with a careful selection of participants, though 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *