Sommeroppsummering

me-summerDet er tid for å oppsummere sommeren og se hvordan det gikk med ønskelistene mine. Jeg tror det var fornuftige ønskelister, ikke for kravstore ønsker og mulig å oppfylle. Det er sikkert ikke mange som har sett dem, og det ville vel neppe gjøre noen forskjell heller – ikke mye av dette er mulig å oppfylle for andre. Her kommer i alle fall min kortversjon av sommerferien som kommentarer til ønskelisten fra juni:

Jeg vil ikke ha:

 • mygg
  Det har faktisk ikke vært så mye mygg. Tro meg, jeg merker det når de er der!
 • klegg
  De har vært aktive! Og jeg oppdaget at det å klaske til dem sånn som man gjør med fluer ikke er tilstrekkelig; de svimer bare av i noen sekunder og flyr videre etterpå. De er ganske slappe og lette å få tak i, så gi dem en skikkelig smekk og knus dem på bakken etterpå!
 • unger som slåss
  Vel, totalt fravær av krangling var vel i meste laget å håpe på. Men tvillingene har hatt mange dager med ny kompis på besøk, og det var rene kuren mot skriking og slåssing. Håper å se mer av det.
 • vondt i armen
  Som jeg skrev tidligere; sprøytene jeg fikk hos legen hjalp en stund. Og jeg er ganske sikker på hva som gjør armen vond. Når får jeg satse på langtidseffekt etter neste ukes besøk hos doktoren.
 • søvnløse netter, også kjent som tidlige morgener
  De enste grunnene til søvnløse netter har vært varmen. Det kan jeg leve med. De tidlige morgenene var valgfrie og fordi det var morsomt å jobbe på hytta.
 • lange bilturer
  Nesten ingen. Vi dro til Namsskogan, men da kjørte ikke jeg. Jeg tror til og med jeg duppet av en liten stund.

Jeg vil ha:

 • avslapping
  Å ja, innimellom. Men avslapping handler også mye om å gjøre noe annet. Og det føltes avslappende.
 • sol og en fin brunfarge
  Vi har hatt mengder av solskinn. Men vi jobbet veldig mye innendørs, så brunfargen er det så som så med. Armene mine er brune.
 • varm sjø
  De som svømte i sjøen – for det meste ungene – sa det var kaldr, selv om været gjorde det nødvendig å avkjøle seg. Jeg hadde ikke tilstrekkelig lyst, men jeg dyppet beina noen ganger.
 • glade mennesker
  Å ja, det så ut som folk var glade. Jeg tror Vikan har den effekten. Vi har hatt mye besøk, noen i flere dager, andre bare noen timer. Og vi var glade mesteparten av tiden.
 • fremdrift på Solfang
  Det er det beste av alt, vi har gjort mye mer enn forventet i sommer. Og vi har fortsatt mange helger til å fortsette. Kanskje drømmen om å feire jul der virkelig er innen rekkevidde?

2 thoughts on “Sommeroppsummering”

 1. Yay for nice holidays 🙂 Hope you are ready for (my) everyday problems at work now 😉

  Maybe I should make a list of what I think the system administration people should do for me, and evaluate it in a month? With you back in town I am sure it will be a happy list! 🙂

 2. What a splendid idea with a list like that! I actually long for normal days and normal people having normal problems 🙂 Today I had planned to just sit in my office, contemplate what to do, get through my emails, make nice (not overwhelming) plans, do one (slow) task at a time — somehow it came out quite differently and I ended up tearing my hair trying to remember stuff, running in and out, up and down, completing far less than I planned. And at the end of the day I realized that is my normality. It’s not bad to be back. Soon I’ll be on track as well 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.