Fargebilder

Endelig har tiden kommet for hage med farger. I dag ble det en tur til Plantasjen. Jeg var ganske måteholden, må jeg si, det er tross alt bare april ennå. Og jeg handlet ganske safe med stemorsblomster og noen vintergrønne greier. Begge deler tåler frost, om det skulle slå til med enda en vinter.

Endelig litt farger ute!

Lukas var ganske fin i ettermiddag, det var lite halting å se en stund. Men så fikk han øye på en katt, og det ble bråstopp i båndet. Etter det haltet han en stund igjen.

Lukas løfter bakbeinet – hvorfor gjør han det tro?

Som tidligere så det ikke ut som han hadde vondt bortsett fra at han løfter beinet og hopper på tre. Og det var absolutt ikke noe å si på humør, lekelyst og mengden fantestreker. Så snart blomstene var kommet i potter var det visst tid for å spise dem.

Samme hvor vondt det er i beinet, så kan Lukas være fantete nok med mammas blomster!

Jeg ser frem til en helg med solskinn og forhåpentligvis mye kos ute i hagen. Og en hund som er glad og frisk!

4 thoughts on “Fargebilder”

  1. Så søt Lukas er,å så lys i pelsen han er blitt.Huff,håper at tablettene virker å at foten blir bra igjen,ikke så greit med en vond fot for en hund.Akkurat som Alfred,han var også veldig interessert i mine Stemor.Alfred har dårlig matlyst for tida,vi lurer på om han har mista ei tann,han har kasta opp litt å hadde diare idag.Vet ikke om alt dette har en sammenheng. Han er litt slapp også,men ikke når han er ute,da er han som før.Tvi,tvi for labben til Lukas.Det ordner seg nok skal du se.

  2. @Karin
    Takker så masse for omtanken, vi vil helst tro at alt blir bra om noen dager vi også. Lukas har hatt noen perioder med dårlig matlyst, men vi har vært sta og holdt på faste måltider. Om han slurver på ett, så spiser han neste i alle fall. Vi gir ham fortsatt valpeforet fra vom & hundemat. Han gulpet opp nesten hele en morgen, jeg tror rett og slett han spiste for fort. Men slapp, diaré og oppkast høres litt nifst ut. Pass på at han i alle fall drikker nok! Har ikke sett noen tenner ryke ennå, men det er vel like før de skal ut. Ha en fin vårhelg!

  3. Heisann,hvordan går det med foten til Lukas? Alfred er mye bedre idag.Han spiser ikke så mye som før men idag fikk han ei brødskive med leverpostei,det var nydelig tror jeg.Han har ikke hatt mer diare,heldigvis,å er ikke så slapp.Han elsker å leke å vil helst at vi skal sitte på gulvet å leke med ball med han hele dagen.Tror nok han kunne tenke seg å hilse på broren sin en dag.Det hadde vært morsomt.Vi sier til han hver dag at han må spise masse for å ta igjen på Lukas 🙂 Ønsker dere en kjempefin vårhelg.Deilig vær idag.

  4. @Karin
    I dag går det MYE bedre! Vi har vel ikke sett Lukas halte i det hele tatt, det eneste vi ser er at han er litt tilbakeholden med å bruke foten veldig tøft. Jeg er kjempeoptimist!

    Så godt å høre at Alfred er bedre i dag også, ikkeno morsomt med slapp hund. Jeg tror leverpostei er sikkerstikk for alle hunder 🙂 Det hadde vært morsomt å treffes ja, det må vi prøve å få til snart nå som det er lange, lyse dager. Lukas er sliten etter å ha vært på farten nesten hele dagen, tror det blir en rolig kveld, gitt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *