Jonsok på Solfang

Tenk at det endelig ble både oppholdvær og sol! St. Hansaften (eller Jonsok) ble behørig feiret med bål i fjæra og trivelig selskap av Trine, Tor og Peder, mamma og pappa. Soffi og Lukas hadde en herlig stund i sjøkanten. Det vanket sotpølser og noe godt i glasset for de som ikke skulle kjøre bil. Men ikke alle har ferie, så det ble en rimelig tidlig avslutning på kvelden. Tør vi håpe at sommeren er i anmarsj likevel, selv om vi har passert solsnu?

Pappa og mamma koser seg i strandkanten

Sankthansbål – ungene i full vigør i bakgrunnen
Trine – blid som alltid
Tor og Olav spekulerer kanskje på noe?

2 thoughts on “Jonsok på Solfang”

  1. Jovisst hadde jeg det koselig der jeg feiret St.Hans hjemme for meg selv med laptop på fanget, sol på verandaen og harmoni i huset, men jeg tror nok jeg glatt kunne byttet med deg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *