De rike har det godt

Gjennom jobbens behandlingsforsikring har jeg nå fått time til ortoped på én uke. Ventetiden ble ellers estimert til et par måneder. Det kjennes litt feil på en måte. Jeg mener – det er jo ikke helt rettferdig med gratis helsetjenester som får lenger køer fordi de med penger (og forsikring) bare smetter inn foran. Men jeg er ganske glad for at jeg skal slippe å vente så veldig lenge. Jeg håper mest av alt det blir mulig å fikse armen. Den er vond-vond-vond!

4 thoughts on “De rike har det godt”

  1. Det handler vell egentlig bare om at jobben din ser realiteten, det koster mer penger om du ikke er på jobb… 🙂

  2. Så fiiin Lukas ble.Nei vi napper ikke selv,vi får det gjort hos ei dame som bor på Øya. Hu driver å napper slike hunder.Alfred er nappet 2 ganger nå,jeg var med den siste gangen å syntes synd i han.Det må jo bare gjøre vondt…men vi fikk ikke trøste han nei.Nappedama viste ingen nåde. “Sånn er det å være Cairn terrier” sa hu.Han klynka nemlig da hu nappa i ansiktet å spesielt halen var visst også ubehagelig.Bilder av Alfred kommer.Huff,trasig ha ei vond arm,det hadde jeg et par dager å jeg huffa å bar meg så alle hørte det…Blir godt med behandling da.Synd en må vente så lenge…

  3. @Espen
    Ja, det er vel et poeng at det koster noe å ha en fraværende arbeidstaker…

    @Karin
    Jeg veide Lukas igjen nå i kveld, og han er 9,6 kilo!! Jeg som trodde han ikke hadde lagt på seg siden sist – han har jo ikke spist noe særlig… Jaja, da er det i alle fall ikke noe å stresse med! Jeg og synes synd på dem når de nappes, men jeg ble jaget ut – “kom tilbake om to timer” sa damen. Han ble i alle fall glad for å se meg etterpå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *