Feriemage – eller TIFs SMF

Feriemage er et kjent begrep. Men her? I midterste Trøndelag, i 12 grader og utstrakt bygeaktivitet, nesten kjøleskapklima? Her hvor vi har alle fasiliteter som rennende varmtvann og vaskemaskin og vannklosett (takk og pris!)? Og så jeg da – som i følge pappa har lærmage med stålkanter – som kan spise hva som helst, når som helst og aldri merke noen særlig reaksjon på magen.

Det må være Tingenes Iboende Faenskap (TIF) sin Straffereaksjon Mot Feriestemning (SMF) eller noe sånt. Natta gikk med til å besøke nevnte vannklosett. Hyppig. Det ser heldigvis ut som det er fort overstått, jeg satser på noen timer søvn igjen. For ingenting skal få ødelegge feriestemningen. Nemlig!

One thought on “Feriemage – eller TIFs SMF”

  1. Uffda, kan vi med mage som tåler ALT også får det der???!!???
    Håper det gikk fort over og at dagen idag har gått med til å normalisere formen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.