Veranda!

I dag tok solværet slutt, men ettersom temperaturen var veldig behagelig holdt vi det gående utendørs likevel. Olav har snekret videre på verandaen, og nå er nesten hele rekkverket på plass. Det begynte å regne etter en stund, vi ble våte til skinnet! Så nå har vi tent i peisen, benket oss foran TVen og kikker ut på den fine verandaen som vi skal kose oss masse med i årene som kommer!

Fortsatt masse nydelig utsikt og en herlig uteplass. Rydde bort flere trær, kanskje?

2 thoughts on “Veranda!”

  1. Rålekkert! Kan godt ta ned etpar trær – men pass på at det står igjen, eller plant noen, som kan overta når disse blir for store. Der har vi tabba oss ut – bjørkene vokser kjempehøyt, og vi skulle hatt noen til å etterfølge dem når de må falle…
    Dere er så flinke, atte!
    Tante-klemmer

Leave a Reply

Your email address will not be published.