Bytur og sydag

Det ble en shoppingtur sammen med mamma i dag. Vi hadde god tid til å rusle rundt uten å ha det travelt – en fin avveksling til vanlig handlestress. Jeg har kjøpt litt babygarn og har et par strikkeprosjekter i ministørrelse som jeg håper å komme i gang med snarest.

Lukas måtte en tur til dyrlegen, han verker i et øye og har nå fått salve. Han ser ikke ut til å bry seg så mye om det heldigvis. Stort sett nyter han bare ferien foran peisen. Og med klar sikt mot ytterdøra – i tilfelle vi får besøk.

Best å ligge foran peisen!

Det har blitt litt sying også. Jeg kjenner at jeg er veldig lite mottakelig for motbør, så ved den minste antydning til prakk blir sømprosjektet lagt til side litt (positivt for strikkeprosjektet). Men det går da fremover og snart er det bare staffasje og finjusteringer igjen.

Dag #2 alene på hytta har snart gått. Jeg har ikke fått gjort halvparten av hva jeg trodde jeg skulle få tid til. Men du og du som jeg koser meg! Og ennå er det mange-mange-lange-lange dager ferie igjen.

One thought on “Bytur og sydag”

  1. Så flink du er! Og for et flott bilde av Lukas foran peisen.Så skjønt det så ut.Han er så fin atte! Håper øyet blir bra igjen fort.Alfred har også hatt litt verk på ene øyet men vi vaska det å så ble det bra igjen.Men en følger jo med på helsa hans for han sier jo ikke ifra selv.Han har fått refleksvest idag.Den var så fint å han som løper mot bilene,han trenger det.Skulle hatt vest jeg også.Men nøyer meg med refleks på jakka.Kos dere videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.